Огненый гонщик в селі Сутківці

Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Фото » Сутківці -Хмельницький
Огненый гонщик в селі Сутківці

Що ви йому зробили?
Що ви йому зробили?
кому ??
Нам вчора на шляху попадалися напрочуд одні цікаві люди: підприємець-краєзнавець з Сутківців, його односельчанин - мото-екстреміст, знайома Мііші допомогала нам орієнтуватися в Хмельницькому і склала чудову компанію, і нарешті самі проскурівські байкери,я особисто не очікував такого теплого прийому 
Отредактировано Ecojama (2013-10-21 13:15:23)
Нам вчора на шляху попадалися напрочуд одні цікаві люди: підприємець-краєзнавець з Сутківців, його односельчанин - мото-екстреміст, знайома Мііші допомогала нам орієнтуватися в Хмельницькому і склала чудову компанію, і нарешті самі проскурівські байкери,я особисто не очікував такого теплого прийому
Отредактировано Ecojama (Сегодня 13:15:23)
вопше було шикарно хочу ще разок так )))
Proff написал(а):
Що ви йому зробили?
кому ??
Подпись автора
Катай на ХВЗ будь Мужиком =)))
Мотоекстремісту.
Мотоекстремісту.
хахах ми йому нічого неробили він сам шось начав катати по сатане ))
то може ти йому щось заспівав, що його так вразило. не може бути щоб раптово такий прорив.
то може ти йому щось заспівав, що його так вразило. не може бути щоб раптово такий прорив.
сначала він зробив розворот на 180% ну а потом панеслаль
Треба було показати йому, що ХВЗ крутіше ніж ІЖ.
хахаха
я трактору це доказав )))
ХВЗ крутіше ніж ХТЗ.
який кілометраж накатали?
який кілометраж накатали?
близько 70 км
Валік, не прибідняйся, в мене за 80!
Частина 1. ОНОВЛЕНА
Далі буде.....
Отредактировано mcreator (2013-10-21 19:47:22)
Частина 2. Додано всі фото архівом
Велика подяка Вікторії, за компанію та за навігацію по місту, інакше б блукали довго в пошуках тих Гречан в темряві
Отредактировано mcreator (2013-10-21 21:44:33)
Там же від парку до Гречан недалеко і майже прямо.
Там же від парку до Гречан недалеко і майже прямо.
Ну це для тих хто знає))))
Після парку заїхали на майдан Рад (там де облдержадміністрація) на фотосесію, а звідти вже на Гречани
Отредактировано mcreator (2013-10-21 22:09:36)
Ми там стартували і потім об'їхали ледь не весь Хмель
Тоді згоден можна такого накрутити, що й навігатор не допоможе.
Велика подяка...
Вам велика подяка за веселу та цікаву фото-відео розповідь, давно так не сміявся

это точно 
Точно секта велосипедистов.
Точно секта велосипедистов.
хахахахаахха
....давно так не сміявся
шкода, що не вийшло поїхати більшій кількості форумчан, реально було весело, темп не швидкий (крім вечора, коли ми гнали на ст. Гречани
)
Було те що треба, окрема подяка нашому фотографу Міші, який невтомно зупинявся і нас клацав, може я десь і перегинав із чисельністю кадрів, але він мене слухав і знімав!!!! Також ще Валік і Віка нас фотками і вам дякуємо!!!
В двох словах про нашу подорож тут http://kampod.at.ua/publ/pam_39_jatki_j … 11-1-0-527 а потім і тут http://kampod.at.ua/publ/velosipedom_po … 11-1-0-530
Діма, молодець! Супер звіт!
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Фото » Сутківці -Хмельницький