да да
Вроде, как тема для фото есть?
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня
да да
Вроде, как тема для фото есть?
вже є)кинув усі фото)дивіться і насолоджуйтесь))
Кам Под-Нігин-Сахкамінь-Карачківці-Біла-Зарічанка-Жердя- Кам Под
Вові Велике Дякую за Бакоту це було більше чим круто )))) словами непередаш ))))
У кого, какие планы на следующие выходные?
У кого, какие планы на следующие выходные?
Один день ( пока хз какой ) буду занят, а на другой еду, пофиг куда =). Если будет хорошая погодка, то возможно соберутся опять покупаться люди.
Я тоже за то чтоб покупатся
я тоже
Я тоже поехала бы куда нибуть к воде... можно и Слобода и Устье) Слобода интересней...потому что там не была еще( на ривьере) Какой день пока не знаю...
А може давайте кудась поїдемо кромі В.Слободи і Устя?
Какой день пока не знаю...
Сонечко і тепло, скоріше за все, буде у неділю
А може давайте кудась поїдемо кромі В.Слободи і Устя?
Пропонуй маршрут.
4 ставки,там ше не був...поїхав би може,якшо планів не буде на вихідні.а так то і на устя і на слободу)
Приїду до брата полажу в карті і кину маршрут
сидів думав і надумав можна буде ранком на електрічкі поїхати в Хмельницький покататись білет туда 10грн і назад так само мені місто сбодобалось хочу дуже там покрутити підалі )))
Давай не будемо захоплюватись. Крім пляжу там нема на що дивитись. Маршрут повинен бути: досить легким, з мальовничим краєвидом, і вже точно не по місту, тим більше Хмельницькому. Чекаємо варіантів.
Давай не будемо захоплюватись. Крім пляжу там нема на що дивитись. Маршрут повинен бути: досить легким, з мальовничим краєвидом, і вже точно не по місту, тим більше Хмельницькому. Чекаємо варіантів.
а я наверно поїду )))
у суботу мені не виходить, можливо в неділю
я скорыше всього буду в хмельницький їхати
можно такий маршрут якись(але треба шоб хтось знав ту місцевість ато я там не дуже)
Камянець-Подільський-Тарасівка-Баговиця(там десь виїхати до Дністра і покупатись(десь там де дачі,там скали непогано)
)-Слобідка Кульчіївецька-Жовтневе-Камянець-Подільський
Отредактировано Andrey15071995 (2013-08-01 22:03:13)
Або в сторону Жванця.або в Колубаївці на 4 ставки.Або на Суржу.вибирайте,давайте свої маршрути.якщо я зможу я теж поїду)
Я был там, ниже Баговицы. Там горб нехилый, велики мы оставляли вверху и на своих четырёх ползли вниз. Там, в этом заливе, каменный стакан интересный. Там скалы и сразу глубина. Купаться многим будет проблематично, туда сползти даже проблематично. За Яругой скалки класные есть "Козяча церква". Там очень красиво, но до воды нужно на полном приводе ползти метров 100. В общем купаться там фигово.
а я наверно поїду )))
Їхати самому по трасі, зайвий раз наражати себе на небезпеку. Хочеш тренуватись, працюй над прискореннями.
І Proff правий, по Хмельницькому особливо не поїздиш, з іншого боку на що там дивитись?
Отредактировано Ouroboros (2013-08-01 23:46:21)
Я тоже поехала бы куда нибуть к воде...
Вибір невеликий - На Кам’янеччині можна купатися лише на трьох пляжах
- село Устя Кам’янець-Подільського району на річці Дністер
- два пляжі у селі Велика Слобода Кам’янець-Подільського району на річці Дністер
- село Гораївка Кам’янець-Подільського району на річці Дністер
Можна і на Слободу
Отредактировано Ouroboros (2013-08-01 23:53:42)
еще Цвикловцы, Шутновцы, Баговица
Отредактировано Царь Всея Руси (2013-08-02 09:49:18)
Я был там, ниже Баговицы. Там горб нехилый, велики мы оставляли вверху и на своих четырёх ползли вниз. Там, в этом заливе, каменный стакан интересный. Там скалы и сразу глубина. Купаться многим будет проблематично, туда сползти даже проблематично. За Яругой скалки класные есть "Козяча церква". Там очень красиво, но до воды нужно на полном приводе ползти метров 100. В общем купаться там фигово.
там де дачі там добре купатися)там в одну сторону глубина в іншу нормально берег по трохи заглиблюється)спуск тільки до річкм.і більше нігде..а вот я не знаю як зараз через дачі якшо проїхати то там і спуску такого нема...але місяць назад не пускали..
а можна і в гораївку..не був ше там..цікаво би подивитись)
А нє,подивився по карті це дальше Бакоти...для багатьох проблематично туда доїхати...особливо дівчатам...
А нє,подивився по карті це дальше Бакоти...для багатьох проблематично туда доїхати...особливо дівчатам...
хахах та ви би ригнули їхати таку даль )))
ну да)
хахах та ви би ригнули їхати таку даль )))
А ты у нас атлет дааааа) мотанул туда-сюда, можно и понты поганять =) Тебе ещё тренироваться и тренироваться, не зазнавайся в Бакоту многие доехали бы, это вопрос времени.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня