Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня

Покатушки выходного дня

Сообщений 541 страница 570 из 1000

541

да да

Павел написал(а):

Вроде, как тема для фото есть?

0

542

вже є)кинув усі фото)дивіться і насолоджуйтесь))
Кам Под-Нігин-Сахкамінь-Карачківці-Біла-Зарічанка-Жердя- Кам Под

0

543

Вові Велике Дякую за Бакоту це було більше чим круто  )))) словами непередаш ))))

0

544

У кого, какие планы на следующие выходные? http://svi.pp.ua/img/smile.png

0

545

Bazyan написал(а):

У кого, какие планы на следующие выходные? http://svi.pp.ua/img/smile.png

Один день ( пока хз какой ) буду занят, а на другой еду, пофиг куда =). Если будет хорошая погодка, то возможно соберутся опять покупаться люди.

0

546

Я тоже за то чтоб покупатся

0

547

я тоже

0

548

Я тоже поехала бы куда нибуть к воде... можно и Слобода и Устье) Слобода интересней...потому что там не была еще( на ривьере) Какой день пока не знаю...

0

549

А може давайте кудась поїдемо кромі  В.Слободи і Устя?

0

550

zaYka написал(а):

Какой день пока не знаю...

Сонечко і тепло, скоріше за все, буде у неділю  :)

0

551

Валентин написал(а):

А може давайте кудась поїдемо кромі  В.Слободи і Устя?

Пропонуй маршрут.

0

552

4 ставки,там ше не був...поїхав би може,якшо планів не буде на вихідні.а так то і на устя і на слободу)

0

553

Приїду до брата полажу в карті і кину маршрут

0

554

сидів думав і надумав можна буде ранком на електрічкі поїхати в Хмельницький покататись білет туда 10грн і назад так само мені місто сбодобалось хочу дуже там покрутити підалі )))

0

555

Давай не будемо захоплюватись. Крім пляжу там нема на що дивитись. Маршрут повинен бути: досить легким, з мальовничим краєвидом, і вже точно не по місту, тим більше Хмельницькому. Чекаємо варіантів.

0

556

Proff написал(а):

Давай не будемо захоплюватись. Крім пляжу там нема на що дивитись. Маршрут повинен бути: досить легким, з мальовничим краєвидом, і вже точно не по місту, тим більше Хмельницькому. Чекаємо варіантів.

а я наверно поїду )))

0

557

у суботу мені не виходить, можливо в неділю :rolleyes:

0

558

я скорыше всього буду в хмельницький їхати

0

559

можно такий маршрут якись(але треба шоб хтось знав ту місцевість ато я там не дуже)
Камянець-Подільський-Тарасівка-Баговиця(там десь виїхати до Дністра і покупатись(десь там де дачі,там скали непогано)
)-Слобідка Кульчіївецька-Жовтневе-Камянець-Подільський
http://s5.uploads.ru/2PJIb.jpg

Отредактировано Andrey15071995 (2013-08-01 22:03:13)

0

560

Або в сторону Жванця.або в Колубаївці на 4 ставки.Або на Суржу.вибирайте,давайте свої маршрути.якщо я зможу я теж поїду)

0

561

Я был там, ниже Баговицы. Там горб нехилый, велики мы оставляли вверху и на своих четырёх ползли вниз. Там, в этом заливе, каменный стакан интересный. Там скалы и сразу глубина. Купаться многим будет проблематично, туда сползти даже проблематично. За Яругой скалки класные есть "Козяча церква". Там очень красиво, но до воды нужно на полном приводе ползти метров 100. В общем купаться там фигово.

0

562

Валентин написал(а):

а я наверно поїду )))

Їхати самому по трасі, зайвий раз наражати себе на небезпеку. Хочеш тренуватись, працюй над прискореннями.
І Proff правий, по Хмельницькому особливо не поїздиш, з іншого боку на що там дивитись? :no:

Отредактировано Ouroboros (2013-08-01 23:46:21)

0

563

zaYka написал(а):

Я тоже поехала бы куда нибуть к воде...

Вибір невеликий - На Кам’янеччині можна купатися лише на трьох пляжах

- село Устя Кам’янець-Подільського району на річці Дністер
- два пляжі у селі Велика Слобода Кам’янець-Подільського району на річці Дністер
- село Гораївка Кам’янець-Подільського району на річці Дністер

Можна і на Слободу  ;)

Отредактировано Ouroboros (2013-08-01 23:53:42)

0

564

еще Цвикловцы, Шутновцы, Баговица

Отредактировано Царь Всея Руси (2013-08-02 09:49:18)

0

565

Павел написал(а):

Я был там, ниже Баговицы. Там горб нехилый, велики мы оставляли вверху и на своих четырёх ползли вниз. Там, в этом заливе, каменный стакан интересный. Там скалы и сразу глубина. Купаться многим будет проблематично, туда сползти даже проблематично. За Яругой скалки класные есть "Козяча церква". Там очень красиво, но до воды нужно на полном приводе ползти метров 100. В общем купаться там фигово.

там де дачі там добре купатися)там в одну сторону глубина в іншу нормально берег по трохи заглиблюється)спуск тільки до річкм.і більше нігде..а вот я не знаю як зараз через дачі якшо проїхати то там і спуску такого нема...але місяць назад не пускали..

0

566

а можна і в гораївку..не був ше там..цікаво би подивитись)

0

567

А нє,подивився по карті це дальше Бакоти...для багатьох проблематично туда доїхати...особливо дівчатам...

0

568

Andrey15071995 написал(а):

А нє,подивився по карті це дальше Бакоти...для багатьох проблематично туда доїхати...особливо дівчатам...

хахах та ви би ригнули їхати таку даль )))

0

569

ну да)

0

570

Валентин написал(а):

хахах та ви би ригнули їхати таку даль )))

А ты у нас атлет дааааа) мотанул туда-сюда, можно и понты поганять =) Тебе ещё тренироваться и тренироваться, не зазнавайся ;) в Бакоту многие доехали бы, это вопрос времени.

0

Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня