Я за любое движение кроме торможения)))
Относительно Борщева, пас, не с моим передним колесом...
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня
Я за любое движение кроме торможения)))
Относительно Борщева, пас, не с моим передним колесом...
Борщів для мене поки надто круто.
А щодо спільного відпочинку.. я б краще кудись в ліс виїхала...а-ля пікнік, аніж тусити в прокуреному приміщенні
...куріння тільки в спеціально відведених місцях.....вже не так раніше...а а-ля пікнік можемо організувати в сезон бабиного літа....буде тепло...!!! з ночівлею:)))))))
в мене мабуть не вийде....На жаль
веловумени працюють допізна...
...веловуменочка ти наша, можем і з пізна покататися:))))
Да, в 17:00 нужно уже ехать, а не собираться. 3 часа на дорогу со средней скоростью 20км\час, как раз нормально. Что бы к 20:00 все были в городе ибо будет темно.
ну можно и 25 держать на ровной дороге )))
Руслан
Покатаэмось ще.... от тільки тільки...
завтра можно катнуть в Сурженцы
там будут соревнования по туртехнике среди учителей
заодно колбаски пожарить ))
так в скільки виїжаємо і коли ?
Думаю що на 9:00. Максимум 9:30.
ехх піздно написав ((
8:40 - сбор, 9:10 - выезд? Вы сами знаете, как у нас собираются. Если сбор на 9:00, то выедем в 10:30.
ну можно и 25 держать на ровной дороге )))
Да, по ровной можно спокойно 25 катить. Ну я считал в среднем и с запасом, малоли, это же дорога.
9:05 - Сбор,
Выезжаем в 9:30
1. Ouroboros
2. Proff
3. Павел
4. Валентин
5. Серега Прогресс
...
а так мы завтра едем ??
Ну да!
Ну да!
я то думал что сеня ))) ну тогда до завтра на 8:50 буду возле веломана
Отредактировано Валентин (2013-09-07 22:33:34)
1. Ouroboros
2. Proff
3. Павел
4. Валентин
5. Серега Прогресс
6. Ecojama
7. ...
1. Ouroboros
2. Proff
3. Павел
4. Валентин
5. Серега Прогресс
6. Ecojama
7. ...
з поверненням Алексей )))
було круто )) а тепер мені треба лічитись((((
а тепер мені треба лічитись((((
що сталось?
що сталось?
Холодне пиво =)
Він пив тільки квас, я пам'ятаю. Вечори прохолодні, а він мчав як пуля. Мабуть через це і застудився.
Він пив тільки квас, я пам'ятаю. Вечори прохолодні, а він мчав як пуля. Мабуть через це і застудився.
Это не вчера было. Он сам говорил, что пива холодного нахлестался, вот и горлышко прихватило =)
Это не вчера было. Он сам говорил, что пива холодного нахлестался, вот и горлышко прихватило =)
да да горло принципі неболить
тільки насморок мучає
Є ідея прокататися трошки Молдавією, мій однокласник вже декілька разів їздив туди: до Ларги добирався поїздом, а далі, піля КПП, велосипедом. Правда він їздив туди за вином в основному, та думаю ми могли і б спортивно-краєзнавчий інтерес там знайти))) Потрібний закордонний паспорт. Оце запрошує в неділю..
хех, тільки що глянув: туди прийдеться їхати своїм ходом, бо потяга зранку немає, а назад в 16-00 з Ленківців..так кілометраж зростає..
Отредактировано Ecojama (2013-09-10 15:10:44)
Є ідея прокататися трошки Молдавією, мій однокласник вже декілька разів їздив туди: до Ларги добирався поїздом, а далі, піля КПП, велосипедом. Правда він їздив туди за вином в основному, та думаю ми могли і б спортивно-краєзнавчий інтерес там знайти))) Потрібний закордонний паспорт. Оце запрошує в неділю..
хех, тільки що глянув: туди прийдеться їхати своїм ходом, бо потяга зранку немає, а назад в 16-00 з Ленківців..так кілометраж зростає..Отредактировано Ecojama (Сегодня 15:10:44)
Проклади маршрут на мапі з кілометражем, тоді будемо думати!
прокататися трошки Молдавією,*********** Потрібний закордонний паспорт.
????? на молдавию?
Отредактировано Царь Всея Руси (2013-09-10 22:20:47)
????? на молдавию?
Отредактировано Царь Всея Руси (Вчера 22:20:47)
а чого би і не ))) я з радістю )))
хех, тільки що глянув: туди прийдеться їхати своїм ходом, бо потяга зранку немає, а назад в 16-00 з Ленківців..так кілометраж зростає..Отредактировано Ecojama (Вчера 15:10:44)
загран пасорт ??
а з нашим паспортом непрокатить ??
Так, потрібний..я сам здивувався Порядок перетину кордону громадянами України
Ха!!! может еще и молдавскую визу???
так можно поехать будет )))
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня