Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня - 2

Покатушки выходного дня - 2

Сообщений 331 страница 360 из 503

331

6,3 км
я плачу і ржу (( форум гниє полним ходом

0

332

Да, маловато очень... как км так и желающих... согласен, выходные всё таки, хочу чтобы было много народу и побольше покатать...

0

333

Froggen написал(а):

Да, маловато очень... как км так и желающих... согласен, выходные всё таки, хочу чтобы было много народу и побольше покатать...

ехх нажаль тк небуде цього року
як би була рука здорова яби тебе покатав по цікавим місцям

0

334

Froggen написал(а):

в неділю планую зробити коло Кам'янець-Хотин-Кельменці-через Слободу на Кам'янець, якщо погода не підведе, приєднуйся!

0

335

Андрій написал(а):

в неділю планую зробити коло Кам'янець-Хотин-Кельменці-через Слободу на Кам'янець, якщо погода не підведе, приєднуйся!

непогано хоть хтось норм катне )

0

336

Андрій написал(а):

в воскресенье дожди и грозы...

0

337

Валентин написал(а):

6,3 км
я плачу і ржу

Валентин, як щоб ти уважно читав тему і форум, то мав би зрозуміти.
що те що я завтра пропоную, це ніяка не покатушка, а велопробіг для всіх бажаючих http://s.svitmam.ua/photo/0/1/13/1013676_m.gif
тільки не по місту, а за місто, і без участі департаменту гуманітарної політики міської влади.
Мета якого, зібрати і об’єднати більше людей, учасників форуму і не тільки,
тому і дистанція символічна, щоб її могли подолати навіть підлітки.
Наприклад  я запросив на завтра, до участі, свого племінника з мамою, якому 8 років, і які  за місто ще ніколи не виїжджали.
І як  я вище написав, на фініші маршруту, цього велопробігу, за бажанням і в залежності від складу і планів учасників,
ми плануємо свій подальший маршрут. Кому потрібно в місто, повертається по справах в місто, хто бажає катнути, може катнути хоч на Сатанів, хоч до Тернополя
А якщо хтось бажає відпочити біля води, то від цього місця можна поїхати в будь якому напрямку, на Дністер, Збруч,
Ріпенці, чи на будь який став,  яких у цій стороні достатньо.

P.S. Маршрути, на ці вихідні, сам не пропоную, позавчора гепнувся на камінні,
поки коліно не підлікую я пас  :(

0

338

Froggen написал(а):

в воскресенье дожди и грозы...

тому я і говорю що якщо не підведе погода! буде дощ, поїду в понеділок!

0

339

Андрій написал(а):

через Слободу на Кам'янець

это по жд мосту что ле? =)))

0

340

Bazyan написал(а):

это по жд мосту что ле? =)))

так,або на паромі, як вийде!

0

341

Андрій, ты таким маршрутом хоть раз уже ездил? там по моему просто так по тому мосту не прогуляешься... с паромом тож хз, я бы наверное предпочел дизилем с ленковцов до слободы докатить...

0

342

Bazyan написал(а):

Андрій, ты таким маршрутом хоть раз уже ездил? там по моему просто так по тому мосту не прогуляешься... с паромом тож хз, я бы наверное предпочел дизилем с ленковцов до слободы докатить...

запитай Валіка і Білайна як вони в Новодністровськ їздили!

0

343

Міст повністю відкритий ніякої охорони чи перешкоди немає ми вільно переїхали піднялися по стежкі і вуаля ми на тій стороні на дорозі)  :cool:

0

344

Шоб вже на 100% переконати Базяна  :D

http://sd.uploads.ru/t/wpiXC.jpg

0

345

да торішна наша фото) я перша моя покатуха із вами)

0

346

А я ось обламався, поїду завтра!

0

347

Странно, думал там не пускают. Спасибо за инфу, новое направление открылось)))

0

348

Любі друзі, пропоную на вихідних, заради спортивного інтересу поїхати в Чемерівці! розумію те що там нічого дивитися, просто так! Відпишіться якщо хтось має бажання!
1. Андрій
2. ...

0

349

Андрій написал(а):

Любі друзі, пропоную на вихідних, заради спортивного інтересу поїхати в Чемерівці! розумію те що там нічого дивитися, просто так! Відпишіться якщо хтось має бажання!
1. Андрій
2. RoM@...

0

350

Андрій написал(а):

1. Андрій
2. ...

в гусятині вроді є на що подивитись

0

351

3. Froggen ^_^

0

352

О, ще забув уточнити день, це буде неділя!

0

353

Андрій написал(а):

О, ще забув уточнити день, це буде неділя!

я не против, вот только я без запаски если что)

0

354

Так не стільки вже багато камера, або рем комплект до неї коштує.
Пробивши колесо, учасник зупиняє всю групу і ставить її у незручне становище.
Минулого року, проколи під час поїздок були досить звичним явищем.

0

355

Лично я езжу без запаски, и если что, не собираюсь никого задерживать. Вон как в прошлом году возвращаясь с исаковцов пробил колесо. Я понимаю риск и всегда готов сам решать все свои проблемы. От всего все равно не застрахуешься. Вон в этом году уже два раза с бакоты возвращался пешком., один раз камера, второй раз задняя ось...

0

356

Bazyan написал(а):

Лично я езжу без запаски, и если что, не собираюсь никого задерживать. Вон как в прошлом году возвращаясь с исаковцов пробил колесо. Я понимаю риск и всегда готов сам решать все свои проблемы. От всего все равно не застрахуешься. Вон в этом году уже два раза с бакоты возвращался пешком., один раз камера, второй раз задняя ось...

купи запаску вона 30грн стоє
небудь таким жадним для себе

0

357

Froggen написал(а):

я не против, вот только я без запаски если что)

З запаскою набагато впевненіше себе почуватимеш, вона не дорога і багато місця не займає!

0

358

неділя, 10.00, Веломан, їдемо в Чемерівці, чекаємо 15хв і вирушаємо!
1. Андрій
2. RoM@
3. Froggen
4. ...

0

359

Валентин, та у меня запаска есть, просто люблю на легке ездить. Без лишнего груза)))

0

360

Андрій написал(а):

неділя, 10.00, Веломан, їдемо в Чемерівці, чекаємо 15хв і вирушаємо!
1. Андрій
2. RoM@
3. Froggen
4. ...

4 Ges1981

0

Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня - 2