9 травня, 12.00, Веломан. Їдемо в ліс с.Думанів.
2. Царь Всея Руси
3. Crazy_Nick?
4. Руслан
5. Mcreator
6.Саня?
До Веломана їхати мені нема смисла, на Ніг. шоссе (коло поворота на Голосків) почекаю вас.
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня - 2
9 травня, 12.00, Веломан. Їдемо в ліс с.Думанів.
2. Царь Всея Руси
3. Crazy_Nick?
4. Руслан
5. Mcreator
6.Саня?
До Веломана їхати мені нема смисла, на Ніг. шоссе (коло поворота на Голосків) почекаю вас.
Народ хто бажає зробити розминку перед Маліївцями? завтра їдемо у Карачківці, пейзажна товтра, водоспад, приємні враження, збір на ж/д вокзалі на 6-15! Повідомте хто буде ... Їде КРоль ВОолодимир Олександрович, ВІталій Сіднюк Кузьма, а виявляється наші вже тут були!
А чому так рано? І чому на вокзалі?
Потягом, ви можете приєднатися і по трасі наздогнати якщо що телефонуйте!
попсово якось поїздом їхати їдьте своїм ходом шо ви як маленькі !
В Неділю в 10:00 виїзжаю в Хмельницький
в кого є бажання приєднуйтесь )) буду радий )
середній темп 20 -25 по вимогі будемо робити зупинки ))
з собою мати запаску ,гроші на дорогу назад )
та на їжу )
буду радий бачити любого учасника )) який би зміг проїхати цю дистанцію )
покатушку відміняю найшов роботу ))
мани мани на руках тепер маю ))
НАРОД ЯКІ ПЛАНИ НА ЗАВТРА???
завтра буду свободний десь після часу дня приблизно так
после 12-00 можно съездить на шашлыки в Думанов (или на колубаевкие озера) как планировалось когда-то
После дождей на земле мокро, может соберемся на 13:00 и поедем в Жванец, а потом по настроению.
тож варіант!!!
непротив
я за тем более там пиво вкусное есть. мы возле веломана? Руслан, будешь выезжать-маякни я подтянусь.
Отредактировано ges1981 (2014-05-18 11:29:32)
13:00 веломан
я за тем более там пиво вкусное есть. мы возле веломана? Руслан, будешь выезжать-маякни я подтянусь.
Отредактировано ges1981 (Сегодня 11:29:32)
ок Ген!!!
Хорошо покатались. Руслан ты рано нас покинул, пивасик на берегу Збруча- КАЙФ! Всем спасибо за приятную кампанию
Хорошо покатались. Руслан ты рано нас покинул, пивасик на берегу Збруча- КАЙФ! Всем спасибо за приятную кампанию
збруч як помойка і так само дністер
Надо повторить, фото тут.
Отредактировано Ouroboros (2014-05-18 23:41:52)
збруч як помойка і так само дністер
это ты от зависти ))) зря не поехал с нами
Отредактировано Царь Всея Руси (2014-05-19 00:09:43)
Ехх шкода пізно побачив так би з вами зїздив)
Кто в суботу хочет катнуть в Субич на днестр?
Так сегодня у всех тренеровка. А завтра тоже нет желающих покатать? На 10-30 возле веломана, кто будет?
скоро і я буду теж кататись ))
хай тільки колесо зроблять ))
Є пропозиція катнутись в неділю. Напрямок вирішимо на місці збору біля веломану. Поїдемо десь в ліс на шашлики... Хто за?
Я пас, завтра спостерігаю за перебігом виборів (заробляю на велосипедний шолом).
Был возле веломана в 11. Из наших никого. С приходом жары желающих покрутить педали резко убавилось. Печалька....
Сегодня возле веломана в 19 00
соберется 5-6 чел. кто еще?
на дальняк катайте
з попсились конкретно !!!
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Покатушки выходного дня - 2