Заскучали, тогда вам сюда - http://vk.com/event60505127
Детальніше тут http://respublicafest.com/?page_id=1116
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Болталка » Квест!!!!
Заскучали, тогда вам сюда - http://vk.com/event60505127
Детальніше тут http://respublicafest.com/?page_id=1116
Собираем команду?
Мне прошлый раз понравилось, поэтому я за!
+1 (Ouroboros)
Извините, я по субботам обычно с семьей. Не уверен, что смогу вам помочь( Но если что, то я замаячу сюда или на тел. Пока - пас.
1. Ouroboros
2. Кроль В.О (rabbit)
3. Ecojama ?
Зголошуйтесь! Буде дуже цікаво!
Плюс призовий фонд + концерт Vivienne Mort
1. Ouroboros
2. Кроль В.О (rabbit)
3. Ecojama ?
4.....
5.
6.
7.
...
9.11 если бы не был квест не обратил бы внимания.
Proff, поздравляю вы прошли тест!
команда - Ламца-дрица-оп-ца-ца! рада приветствовать вас
1. Ouroboros
2. Кроль В.О (rabbit)
3. Ecojama ?
4. Proff
5.
6.
7.
...
Дівчатка - активніше!!!!!))))
Не забуваЄмо в суботу КВЕСТ, ви вже маєте трішки досвіду Олексій, Вова, Віка, Зайка, Паша, Сергій-Царь, хто ще тоді був і не був запрошую в суботу на 12! КОля Лена Лена Міша Льоша Андрій ОЛЯ і кого ще не згадав і ще 65 форумців)))
Народ може зараз мало хто заходить на сайт обзвоніть учасників, бо сьогодні закінчується термін подачі електронної заявки!
Команда "фантом" до участі в квесті готова Фантом тому що і досі невідома кількість учасників.
100 % беруть участь
1. Ouroboros
2. Кроль В.О (сайт Вічний Кам'янець)
3. Proff
4. Sasha
Віртуально з нами, вірніше будуть підтримувати команду інформаційно в режимі он-лайн:
Lapa, Crazy_Nick.
І ще декілька потенційних учасника та учасниці, ще визначаються
Час назад заходив в "Сім Днів", хотів зробити командний внесок, але так як невідомо скільки
нас буде, і навіть назва команди невизначена, то сказали, що це можна буде зробити завтра, перед початком гри.
12:00, Готель Сім днів, але думаю, що варто прийти хоч на півгодини раніше. 11:30
Отредактировано Ouroboros (2013-11-08 16:44:23)
11:30, Готель Сім днів
Команда "фантом"
1. Ouroboros
2. Кроль В.О (сайт Вічний Кам'янець)
3. Proff
4. Sasha
5. Mcreator
6. ...
Іра, Оля, чекаємо на Вас
Повірте буде класно
Квест будете на великах проходити?
Квест будете на великах проходити?
Я запитував в Діми. Він казав, що пішки, оскільки буде не чесно відносно інших учасників.
Отредактировано mcreator (2013-11-09 10:53:34)
Так молодці що все-таки зібрались командою і пограли! Дякую вам, дякую і тим хто працював у штабі - Олена Коля Сергій!!!! Сподівюсь хоч щось позитивне ви для себе знайшли)))
Сашу ще бачив і Базяна ви з ними не звязувались??? А тим часом вчора було ДР у нашого креативчика - Серьожки-Прованса, вони зараз розвідують чернівецькі краєвиди із Валентином!!!!
Діма, дякую за гру. Було круто, отримав масу позитивних емоцій і весело провів час
Ще трохи фото.
Перед стартом.
Нас підтримували
Сергій Єрмаков (адміністратор сайту Вічний Кам'янець)
Lapa
Все буде "Good"
Кльова сумка у Тетяни Кльової
Гра почалась
Game over
Старався щоб було і весело і цікаво! І завдання не стандартні!)))) ДЛя такого і треба перший раз щоб він і виявив усі плюси і мінуси і всі побажання! Будемо вдосконалюватись!
Олексій можна фотки взяти до групи вк по квесту???
Ще питаєш
Не мона, а нуна
є ще відео, перед початком гри.
Пройшла пару завдань з учасниками, дуже цікаво, а коли Діма в онлайн режимі прогнав мене по всім.....не знаю як ви те все розгадували)) є пару завдань як на мене дуже складних.
Було не просто це точно
Але був азарт і це було значно цікавіше ніж сидіти дома десь білля телевізора.
Коли в кінці ми дістались зруйнованої будівлі райунівермагу,
і коли там зібрались майже всі учасники квесту, гра з одного боку наче зайшла в глухий кут, всі шукали пазл, бігали по поверхах, світили ліхтариками, намагались випередити один одного, але з іншого, мені це все нагадувало сюжет фільму "Невероятные приключения итальянцев в России".
Чим було ближче до фінішу, тим азартніше була гра. Але це моє суб'єктивне враження, можливо хтось думає інакше.
Для мене не так вже і важливо, що ми не виграли головний приз, і що навіть не ввійшли у п'ятірку фіналістів.
Все одно було весело, за що ще раз подякую Дімі .
Але без призів ми не лишились - смачні та поживні бутерброди від Лапи, позитивні емоції, відчуття команди, що може бути краще.
Хоч бігало нас четверо, але в нашій команді був Крейзі, була Віка, я дзвонив своєму брату, Сергій Єрмаков, звичайно Лена,
Всі вболівали за нас і допомагали. Особлива подяка Крейзі якій своїми підказками значно поміг нам наблизитись до фінішу.
На одному з етапів ми були фактично четвертими, і я думав, що ми навіть близькі до перемоги.
А потім біля "маєтку" орла ми "протупили".... ми майже на півгодини випереджали головну масу суперників і тут ми цю перевагу втратили.
Були і кумедні випадки - завдання з вуличним музикантом,
коли і не тільки ми, прийняли за "музиканта" з квесту, подорожуючого музиканта - кришнаїта, якій в цей день грав на вул. Соборній на фісгармонії.
Головне, що поводив він себе так, наче дійсно брав участь у цій грі ))))
Думаю, що якщо б у кожної команди в цей день була з собою екшен-камера,
і якщо б в кінці з цього відео змонтувати всю нашу гру, то мабуть вийшла непогана комедія, принаймні не гірше чим.
або
"It's a Mad, Mad, Mad, Mad World"
Діма бери за основу для наступної гри
Отредактировано Ouroboros (2013-11-18 20:11:17)
Стежками Артура і рудої дівчини...)))))), або як правильно проходити квест...
Передивився проходження і прокоментую
Біля графіті Кіслова, це яке в квесті червоне і чорне, на стіні точно нічого не було.
До божої корівки я підходив, шкірки від бананів на стіні здивували, але перша думка була зовсім інша - "вот свиньи"
Коротка версія як це було
Отредактировано Ouroboros (2013-11-18 20:06:54)
Этими "свиньями" оказались я и мой брат, которые свинячили около 3-4 часа ночи и причем еще не с первой, а так где-то с 10-ой попытки удалось закрепить задание!!!!))))
Чистосердечное смягчает вину
СВИНКА ПЕППА Гонка НА ВЕЛОСИПЕДАХ развивающий мультик
Якщо ви заскучили за новими пригодами тоді вам сюди!!! Збирайте команду! http://kampod.at.ua/publ/proekti_aktivn … /9-1-0-573
Квест на Андрія
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Болталка » Квест!!!!