Чи дасть результати велоакція ...питання.
Зате отримали долю позитиву з туристом новоспеченим велосипедистом!
Отредактировано Lapa (2013-04-28 00:06:03)
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Фото » "Удар велопробегом по бездорожью и разгильдяйству!" - 27.04.13 +турист
Чи дасть результати велоакція ...питання.
Отредактировано Lapa (2013-04-28 00:06:03)
Дякуємо за фотографії, і за те що приєдналися хоч не надовго але всеодно було цікаво прокататися в компанії велосипедистів!!! Приєднуйтесь і наступного разу!!! Доречі якщо плануєте кудись виїжджати, то повідомляйте заздалегідь тут на форумі, і бажаючі долучаться до покатушки!!!
фотки супер! спасибо
На здоровя!)
Ваша компанія комфортна, так що буду рада нагоді покататись.
первое фото супер! и почему этот памятник не сделали именно в таком виде???
спасибо!
первое фото супер! и почему этот памятник не сделали именно в таком виде???
спасибо!
Це точно! і поставити на панорамкі на Кузнечній, було би класно!)))
А парень, без пяти минут звезда
Сьогодні на київському велофорумі форумі побачив.
Также возле ратуши рассположился интересный молодой человек, правда металический)
Это памятник туристу! Ну и доработав его в течении 30 секунд он превратился в памятник велотуристу)
жалкое подобие варианта с велом Сергея! у кого есть на том форуме регистрация? надо им показать, как надо ))))
Серёга
Але у цьому і фішка, кожний сам вигадує як доповнити скульптурну композицію -
перший в Україні пам'ятник велотуристу.
Отредактировано Ouroboros (2013-05-29 20:48:00)
нород це все круто...!!! але чи не хочеться вам всім щоб такі акції та й просто кататися, все проходило масовіше????????????????
Руслан, дуже хочеться, я коли тільки купив велосипед, виїжджав, і підїжав до першого зустрічного з велосипедом знайомився і брав номер телефону, і весь час є прихильником масивих покатушок і вело акцій, але нажаль статистика показує, що у нас люди важкі на підйом, але не будемо втрачати надії, можливо і дійсно обставини так складаються, що саме в той чи інший момент не виходить долучитися до компанії, з власного досвіду переконався, тай до того ж у нас місто мале і не дуже багато велосипедистів можуть зібратися в один час!!! Якщо 10 чоловік збиреться на покатушку, то це вже буде супер!!! Того і потрібно залучати побільше народу на форум, щоб більше було шансів у людей зібратися в один час і в той чи інший день!!! Це мені нагадує ігровий барабан, чим більше поставили ставки тим більше вірогідність щось виграти, так і тут, чим більше людей, тим більше шансів, більшу кількість людей зібрати на покатушку!!!
Тому і була ідея з започаткуванням логотипу форуму, є ідея зробити свій прапор з логотипом!!! Навіть було б круто ось їдемо в покатушку і берем з собою прапор, або футболки з логотипом форуму, була ідея зробити замість прапора, емблему з логотипом на рюкзак, щоб люди бачили що у місті, є такий форум, де можна зустрітися з велосипедистами-однодумцями, покататися, допомогти один одному в технічних питаннях, відкрити нові маршрути, спілкуватися, товаришувати!!!
Отредактировано Денис (2013-05-30 20:42:36)
что-то ты расфилософствовался наверное, давно не вкручивал )))
я все розумію Дєнь.... і доля правди тут є...люди в нас такі...але я тільки сьогодні ось побачив фотки з акції...а так навіть про неї і не чув....тому звонііііііііііііііііііііііііііііііііііть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
динь-динь )))
ну, не обязательно люди такие, просто еще есть работа, учеба, другие дела...
кстати, Руслан, а как ты попал на этот форум?
Денис запрпосив...а що ???
...я не звинувачую нікого, по суті....просто в українця ментальність така:)))))))))))))))
Денис запрпосив...а що ???
ну, классно, что сюда приходят новые позитивные люди, которые катают и любят это дело!
...я не звинувачую нікого, по суті....просто в українця ментальність така:)))))))))))))))
ага, сало влияет на головной мозг )))
згоден...)))))))))))))))) "сало сила, спорт - могила")))))))))))))
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Фото » "Удар велопробегом по бездорожью и разгильдяйству!" - 27.04.13 +турист