Запрошуйте малечу до участі в змаганнях.
Тут є звіт з минулого року.
Отредактировано Ouroboros (2013-05-26 23:25:09)
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Дивогонка 2013 (літо)
Запрошуйте малечу до участі в змаганнях.
Тут є звіт з минулого року.
Отредактировано Ouroboros (2013-05-26 23:25:09)
печалька - 1.06 рабочий день
а еще меня расстраивает то, что детям для участия нужно заплатить 20 грн. неужели нельзя было сделать бесплатно??? зато внизу плаката реклама кучи организаций и магазинов, при поддержке которых якобы все это организовывается. могу ошибаться, но мне кажется, там только Веломан Экстрим что-то реально делает...
короче -
Погоджуюсь.
Велодень теж влаштували у робочий день. Чому?
Тому, що для організації подібного масового заходу потрібен дозвіл міськвиконкому.
Користі від них ніякої, вони собі галочку поставлять, зарплату отримають, але жодної копійки на проведення,
з міського бюджету не виділять.
Звідси і виникає "реєстраційний внесок" - 20 грн.
Розповім те що я знаю.
Всеукраїнські дитячі велоперегони під назвою "Дивогонка", започаткувала агенція пригод "Дивосвіт" з якою співрацює НСОУ "Пласт".
Тому в Кам’янці організовує цей захід місцевий осередок Пласту.
На чолі з Віктором Годним.
wwwyoutube.com/watch?v=Qw99_DAwZMo
Я спостерігав як проходили дві попередні гонки, минулого року.
В кінці перегонів всі діти отримали нагороди у вигляді медалі, якщо не за місце, то учасника змагань
і дарунки, журнал "Пізнайко" якій фігуровав як один із спонсорів, плюс напій - сік.
Також минулого року, в якості спонсора фігурував магазин "Апельсін", який проплатив рекламу заходу на сітілайті.
В Києві вже не один рік проводять дитячі перегони "Ми - чемпіони",
там вся організація, з самого початку, це власна ініціатива батьків, учасників київського велофоруму, і там також існує реєстраційний внесок.
Але ці гроші, як і випадку Дивогонки, не йдуть в кишеню організаторам, все йде на облаштування самого свята, на призи та дарунки, які в кінці отримують діти.
Отредактировано Ouroboros (2013-05-27 10:05:42)
ну, приблизительно так я себе это и представлял.
речь о том, что для ребенка 20 грн - это деньги. а для спонсора 20 грн за участника (которых будет не более пары десятков) - сущие копейки.
особенно цинично выглядят рядом надписи "день защиты детей" и "регистрационный взнос 20 грн".
100% але всі ці питання до міської влади.
Повірте ми вже втретє будемо брати участь і претензій до організаторів немає,
навпаки батьки їм дякували. Тому і запрошую.
Забув повідомити. Через дощ, дитячі велоперегони перенесли на неділю 9 червня 2013 року.
Місце те саме мікрорайон, парк відпочинку. Початок 11:00.
Якось пропустила це повідомлення.
Того року дитячі змагання по обголошенню мали бути в парку Леніна біля клітки, приїхали з дочкою і ще якись батько з дитиною покружляли, пошукали....нікого! й повернулись додому......а вони виявляється біля Войково були.......
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Катушки » Дивогонка 2013 (літо)