З наступного тижня на сайті "Вічний Камянець" має проходити чергове фотополювання.
Правила гри - дається навідна підказка по якій потрібно знайти це місце у Камянці, фотографуєтесь на фоні того, що загадано і мчите додому й відправляєте фото на емейл ведучого. Завдання можуть бути як текстові так і колись були фрагменти старих фото... Чому бажано прислати швидше, бо с кожним днем кількість балів за впольоване фото буде менше. На виконання дається три дні. Складність завдань різна - можна вполювати від зайця до ведмедя і в залежності від складності росте кількість балів)
Також анонс цього фотополюванння є в останньому номері "Подолянина"
Вирішила з вами поділитись так як не раз приймала участь у квестах, фотополюваннях та ін. з цього сайту й це цікаво, урізноманітнює досуг і тим більше з великом це набагато спрощує й пришвидшує проходження)
От кілька завдань з попередніх фотополювань:
1. З однієї сторони у неї п’ять ярусів,з протилежної три-що це?
Це вважалось легким завданням, можете пошукати в неті або може знає хто)
2. Житло "тимчасового правителя" Кульчицького.
Перший мій варіант відповіді був навмання і не вірний
Це вірний варіант
3. "Імена двох польських королів над аркою"
4. Будинок за адресою, діючою в першій половині 20ст. - вул. Рибна, 18
5. Всевидяче око Господнє споглядає за життям майдану міста
На це завдання я витратила найбільше "Патронів")
це не вірні відповіді)
це вірна
Було й таке, що в різних фотополюваннях обєкти співпадали, але полювати потрібно було тільки свіжину
Це було фото-завдання по шматочку архівного фото знайти це місце і сфотографуватись)
от відповідь
Їздила включно до грудня
потім бігала снігами, ночами
Це тільки маленька частина фотозавдань)
Плюс - дізнатись щось нове про своє місто та зарядитись відчуттям пригод.
Я не дуже знавець історії тому практично кожне завдання переривала тирнет доргори-дригом.
Наприклад, потрібно було дізнатись у якому будинку жила пані Гітлер?! Довго шукала і от відповідь...
Так що кому цікаво заходьте сюди ТИНЦ