Хит Фм и Коблево проводит фотоконкурс и главный приз 10000 грн - Знаю что Паша нормально фотографирует можно будет принять участие http://koblevo.ua/
ЗАХОПЛЮЄШСЯ ФОТОГРАФІЄЮ?
БЕРИ УЧАСТЬ У ФОТОКОНКУРСІ «МОЯ УКРАЇНА» ВІД ТМ «КОБЛЕВО» ТА МАЙ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ 10 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ!
Ти захоплюєшся фотографією? Неперевершені краєвиди смарагдового Тилігульського лиману, заповідника рідкісних птахів, та безкраї виноградники чекають саме на твою фотомайстерність! Саме ти можеш стати учасником безкоштовного фототуру на Чорноморське узбережжя у Коблево та щасливим переможцем фотоконкурсу «Моя Україна»!
З 3 липня до 19 серпня 2013 року завантажуй власні фото (не більше шести) на тему: «Пейзажі України». В описі вказуй місце та дату зйомок, електронну адресу та контактний телефон!
Автори 10 найкращих фоторобіт, яких визначать користувачі Інтернет-порталу koblevo.ua та компетентна комісія фотоконкурсу, на початку вересня 2013 року стануть учасниками фототуру на виноградники в Коблево.
Кращі фотороботи побачить вся країна на фотовиставці вже восени! А головне - автори трьох кращих фоторобіт, за результатами фототуру, отримають цінні відзнаки: 3 000 та/або 5 000 гривень за третє і друге місце, та/або головну відзнаку – 10 000 гривень!