Народ, 14 вересня об 11-й будуть проводити акцію прибирання в рамках фестивалю "Республіка"
Що скажите? Пропоную підтримати акцію і організовано, велосипедним братством прибрати певну територію.
Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Болталка » Еко-акція від фестивалю Республіка!
Народ, 14 вересня об 11-й будуть проводити акцію прибирання в рамках фестивалю "Республіка"
Що скажите? Пропоную підтримати акцію і організовано, велосипедним братством прибрати певну територію.
Я пас, лучше покататься. Убирать за кем-то несобераюсь. Я и за собой не особо люблю убирать)
Я и за собой не особо люблю убирать)
погано)
я за, але щоб не окрему територію, а разом з іншими учасниками акції.
Пропоную записатись, щоб знати хто піде й де збиратись.
Lapa +
Maviol написал(а):
я за, але щоб не окрему територію, а разом з іншими учасниками акції.
Пропоную записатись, щоб знати хто піде й де збиратись.Lapa +
Пішить і мене
Ouroboros +
Отредактировано Ouroboros (2013-09-07 13:47:51)
А ще в рамках фестивалю "Республіка", райтери прикрашають НАШЕ МІСТО !!!
Сьогодні ввечері їздив поглянути за їх роботою
Гагаріна 46. Олень
Червоноармійська, 24
Фактично закінчена робота німецького райтера Dexterа з Дюссельдорфа – Тигра.
оберігає свою маленьку дитинку
Червоноармійська, 48
She the Women, she the Goddess
З цими малюнками місто стає якимось особливим
Класно! гарні роботи я того року теж в процесі малювання фотографувала й сама пару раз пшикнула.
Ця дівчина просто витвір мистецтва, напевне тут планували малювати
...
Де це є? Дуже гарно)
й сама пару раз пшикнула...
Нам ще таких малюнків в місті не вистачає
То хто ще на прибирання?
Того року окрім території біля Новопланівського мосту, зовсім в іншій частині каньону відбувалось прибирання.
Треба завтра подивитись.
Vivienne Mort. Дана, запрошує прийняти участь в еко-акції.
Гарно може і Камподівці, що із Вічного також приєднаються!!!!
А після цього можна і на фест сходити.
Республіка 2013, Vivienne mort, День перший.
Сонцю над фортецею, все одно що там каже прогноз погоди
Здати(обміняти на квиток) старий або новий зомбоящик.
Дана, Vivienne mort
І сліди твоїх маленьких рук...
Bazyan, приходь на прибирання!!!
А далі був Тартак - Сашко Положинський, одним словом вчора було кльово
(останнє фото Егор Михайлов з групи фестивалю Вконтакте )
Отредактировано Ouroboros (2013-09-14 09:57:24)
В Україні стартував проект "Викидаємо грамотно". Обговорюється питання утилізації батарейок. А де в нас в місті можна викинути батарейки.
Proff, ці питання ми ще рік назад в Кам'янці вирішили
06.04.2012
КОЖЕН З НАС МОЖЕ ВРЯТУВАТИ ДОВКІЛЛЯ
Цього тижня слідом за приватним бізнесом міська влада відкрила пункти прийому небезпечних відходів.
Вони вклалися в терміни, запропоновані розпорядженням міського голови щодо організації роботи цих пунктів.
Отже, 3 квітня журналісти побачили, як виглядає пункт, розташований на території КП «Житловик» (вул.Гунська, 7/9). Тут мешканці міста зможуть залишити старі батарейки та люмінесцентні лампи (бажано в упаковці), які зазвичай ми просто викидаємо на смітник. Механізму утилізації небезпечних відходів у нашій державі ще досі не існує. Є лише розроблені на державному рівні законопроекти, що регулюють діяльність у сфері поводження з небезпечними відходами. Тому й не всі знають, що батарейки містять у собі важкі метали - свинець, літій, кадмій і ртуть.
Пункти прийому небезпечних відходів також створено на території КП «ЖЕК №2» (здати відходи можна у середу, 14.00-16.00), ЖЕО ТСЖББ (вівторок, 15.00-17.00), ККП «Господар» (вівторок, 13.00-16.00; четвер, 10.00-12.00), ЖКП «Південь» (середа, 10.00-12.00). КП «Житловик» приймає відходи щовівторка, з 8.00 до 12.00, та щочетверга, з 13.00 до 18.00. Усі зібрані елементи живлення будуть передаватися спеціалізованому підприємству ТОВ «Добробут Еко-Україна» для подальшої утилізації. Пункти прийому співпрацюють лише із населенням міста, підприємства ж самостійно мають знайти організацію, яка утилізуватиме відходи.
Але краще принось їх у Діавест, там встановлена спеціальна скриня. Вона на видному місті і всі знають.
Бо в Жеках трохи інша ситуація. - НЕ ГОДНІ ДАТИ РАДИ ВБИВЧОМУ СВІТЛУ
Ще в квітні 2012 р. міська влада відкрила пункти прийому небезпечних відходів, де можна залишити старі батарейки та люмінесцентні лампи на території КП «Добробут», ЖЕО ТСЖББ, ККП «Господар», ЖКП «Південь» і КП «Житловик». Тож журналісти «ПОДОЛЯНИНА» запаслися відпрацьованими люмінесцентними лампами (вони містять ртуть, яка при розбитті лампи випаровується, шкодячи здоров’ю) і перевірили, чи насправді їх можна кудись пристроїти.
Це добре що вирішили. Але ще раз повторити не завадить. Для закріплення матеріалу.
Для закріплення матеріалу, пропоную в суботу підтримати Віку, яка власними силами організувала
еко-акцію "300 спартанців"
http://vk.com/pruburannya_300spartanciv
Заодно і поздоровимо з ДН
P.S. а щоб ми там не змерзли, візьму з собою ось таку пляшечку, для самих відважних воїнів
Пляшечка звичайно гарна. Але напевно більшість хотіла би перевірити вміст цієї пляшечки. Хоча і від споглядання прекрасного іноді можна зігрітись.
Proff, так яка проблема для більшості перевірити? Я ж кажу, саме таку пляшку коньяку Otard, я беру з собою на еко-акцію, для зігрівання спартанців. Так що ні яких проблем з перевіркою не виникає.
І додам ще такий нюанс, в 2010 році коньячний дім Otard, провів ребредінг та рестайлінг своєї продукції.
Тому більше таких коньяків в шато не розливають, фактично ексклюзивна пропозиція, тримав для чогось подібного і виняткового.
Otard rebranded to Baron Otard
Отредактировано Ouroboros (2013-10-10 20:36:58)
Цікаво буде почути історію створення, розвитку та технологію виготовлення такого чудового на вид напою.
Приходь 12 жовтня на 11:00 в Старе місто, на площу біля Ратуші, і я там тобі все розповім
Історія, теорія і практика - 4 години, дегустація 1 година, і диплом школи Сомельє.
Отредактировано Ouroboros (2013-10-10 22:58:16)
Треба подумати.
Думай, думай... главное дегустацию не пропусти, теория без практики - пустое дело ))
Вы здесь » Велосипедное Сопротивление - Каменец-Подольский » Болталка » Еко-акція від фестивалю Республіка!