Збір біля ратуші та запасаємось рукавичками. Поки всі збирались вирішили покавоманити, почитати міську пресу... - О! В журналі знайоме обличчя Ще надибали креативного Робін Гуда Трохи забарились із цим всім та рванули прибирати
За 4 години немало зібрали та вивезли сміття, але ще багато роботи залишилось на потім...
Так, день прожитий не даремно Спасибі всім, хто знайшов час і вирішив зробити свій вклад у нелегкій справі очищення каньйону. На сцені було приємно бачити грут «Вівьен Морт, а поруч на прибиранні тим більше.
Потрібно сказати, що на фото, це тільки частина того, що за дві години зібрали учасники акціїї. За словами, Віктора Годного, вивезли півтори вантажні машини. Тепер уявіть собі стан та рівень забруднення парку та каньйону Якщо так нічого не робити, або говорити, це зробив не я, і чекати, що це зробить влада, чи хтось інший, то реально там вже завтра буде можна повісити табличку - міське звалище сміття. Тому це не остання акції, і всім не байдужим я пропоную приєднатись 12 жовтня, і допомогти нашому місту, гарному та зеленому, очиститись від того бруду, бо все в житті повертається, як у цьому відео.
Приєднуйтеся до акції - "300 спартанців", тим більше, що її організовує, за власної ініціативи та власними силами, одна з учасниць нашого форуму. Приходьте 12 жовтня на велике прибирання, дамо сміттю рішучій бій.
Молодець Вікуся!!!! До навчальних закладів хтось звертався??? Може і вони допоможуть небайдужими студентами!!!! Якщо походити по деканатам то я в принципі зможу!!!!
Молодець Вікуся!!!! До навчальних закладів хтось звертався??? Може і вони допоможуть небайдужими студентами!!!! Якщо походити по деканатам то я в принципі зможу!!!!
Так, до навчальних закладів буду звертатись. Почали з шкіл. Зустрічалась із начальником відділу освіти. Вона сказала, що допоможе розповсюдити інформацію про акцію.
По навчальним закладам розіслала листи. Деякі вже віддзвонились, навіть закріпили за собою ділянки ( в групі про прибирання http://vk.com/pruburannya_300spartanciv є план акції). Щодо університетів, колись спілкувалась з Любінською, то вона рекомендувала, саме пройтись по групам (хоча б природничого факультету), щоб погодились тільки дійсно ті, хто бажає. Щоб не получилось, що деканати дали вказівку зібрати народ, толку від якого буде мало.