Отже спочатку зібралися біля входу, потім поїхали на старт, за паралельну стометрівку від ближчої, там почекали поки сформується загальна колона і під гарний супровід ми покатили! Доїхали до сцени і якраз біля глядачів і зупинились, всі визирають, нас фоткають, ведучі перераховують види спорту та досягнення, ось і настала черга і до велолюбителів, яких щоразу збільшується, і велорух активно розвивається по місту!!!! Потім учасники зайняли свої місця на трибунах, а велери розїхались хто куди, було нас не багато, біля 10-ти чоловік, переважно Сашкові ГОшники, ну і від форуму також можна сказати хтось був, бо я ще не дуже знаю на скільки я ваш... і мій товариш... ну а ми потім вирушили на Підзамче, але подорозі зловили пару чудових краєвидів, ну і по побаченому вже на форумі прикладу також пару таких трюків повироблювали.... і поїхали далі, коли чекав свого товариша, який накладав щільно свій рюкзачок дарами осіні, запримітив чепурного кирпатого песика із циліндриком, тому під руками був фотік і зацілив його, спеціально для рубрики помічене не помітне, далі ми згадали що промайнули повз карандашик і не закинули статейочку про бадмінтон тому довелось повертатись до редакцію "Ключ" ну і ще заскочили на стадік, де концерт вже закінчився, а якраз починався армрестлінг, ну і ми трішки повболівали за свого ще одного товариша!!!! Але голод брав своє грушки і товаришевому рюкзаку поменшало, тому із швидкістю помчали по домівках!!!!))) А ось і наш фотозвіт!!! Спеціально для вас!!!!
Коли всі на роботі, або як стадіон збирав спортсменів!!!!
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12013-09-22 00:17:27
Поделиться22013-09-22 00:39:18
А ще було таке:
а тепер сміємося разом)))
Чомусь я забув згадати про форум, мабуть, тому що на сайті там вже є традиційна ціла серія таких відео тільки в різний час і в різних місцях, ніби для ознайомлення гостей міста!
Будемо і про велорух також розповідати!!!
Поделиться32013-09-22 00:41:42
А ось трішки відео із стадіону!
Поделиться42013-09-22 11:49:35
Саша приехал на парад представлять велоспортсменов ... на электровелосипеде )))
Поделиться52013-09-22 19:38:24
О! на параді був молодший брат мого вела, розбавив цей кубізм...
а тепер сміємося разом)))
Це смішне [взломанный сайт]відео раджу дивитись без звуку жжеш