Я, самотній вовк, по проханню Дениса пропоную до дати 26 травня такий маршрут:
Старт о 9-50 в парку на м-ні «Жовтневий» біля льодового катка, або напроти б. дружби народів 8 (це I точка збору [чекаємо на кожній точці 10 хв.], тобто вирушаємо в 10.).
Рухаємось по вул. Дружби народів Жукова (до маг. «Забудовник») Розвадовського (II збір на т-рії СШ№17) Голосківське шосе Нігінське шосе Слобідка Гуменецька Котовського Центральна (III збір біля пошти на кінцевій маршруту №4 [вул. Миру]) Хмельницьке шосе пр-т Грушевського (IV збір біля готелю «4 сезони») [Жара] Драй Хмари Крипікевіча Харченка Фрунзе (V збір біля будинку Затонського 2а [Evro 2012]) Ценського Франко Лесі Українки Князів Коріатовічів Вали (біля фортеці).
Якщо цей маршрут всіх влаштовує, то мені потрібен помічник, якій вів би колону або замикав би її. Також потрібно цим маршрутом попередньо проїхатись, щоб розставити час в який ми прибудимо в точки збору. Гадаю треба рухатись зі швидкістю 8 км/год. Щоб до нас могли приєднатись діти та пенсія. Якщо не влаштовує, то чекаю вашої корректіровкі або пропозицій. 0671749414. Чекаю на відповідь, бо якщо відповіді не буде — то я забив на Кам’янець та їду до Києва на вєлодень!
26 травня
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12012-05-11 14:52:55
Поделиться22012-05-11 15:03:26
Чекаю на відповідь, бо якщо відповіді не буде — то я забив на Кам’янець та їду до Києва на вєлодень!
если изначально подходить к делу с таким отношением - то всего доброго, ровной дороги, и передавай привет киевлянам!
по поводу маршрута вроде все нормально.
а вот время старта, мне кажется, слишком раннее. может, на попозже?
с помощниками, ведущими и замыкающими проблем быть не должно.
хронометраж чекпойнтов лучше не делать - 95% в реале будет куча заморочек, которые этот самый хронометраж поломают.
наличие пенсии и детей под сомнением - они пока не знают про велодень
Поделиться32012-05-11 19:31:54
Сегодня Был в Веломане, Саня обещал поддержать, напечатает маршрут чтоб у него в магазине висел!!! Льоня с Золотых колес сказал что поддержит движение, соберет народ и малышей!!! Также проходя по городу встречал пару веллеров, так сообщил им про вело день сказали, что поддержат, контакты записал!!! Не нужно не куда ехать нужно здесь создавать движение своими силами!!! Все зависит от нас!!! Собираем народ не проходим мимо велосипедистов которых встречаем и сообщаем им про 26 мая, записываем контакт!!!!
Поделиться42012-05-11 23:32:01
респект за инициативность, у тебя неплохо получается! постараюсь в понедельник намутить визитки. кстати, на них можно разместить твой номер телефона )))) ты это любишь ахахаха!
Поделиться52012-05-12 08:02:31
А также частоту волны, которая скоро заменит телефон в дороге!!!! Лучше еще свой номер укажи или Сереги Progres!!!